sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kiitti noista kommenteista, yritin vastata niihin vähän aikaa sitten, mut en onnistunu kun en osaa käyttää tietokonetta, joten vastaan nyt. Ei täällä oo mitenkään kylmää Suomen talveen verrattuna, tänään tais olla +14 C, mutta se tuntuu paljon kylmemmältä kun taloissa ei oo keskuslämmitystä. Se matkalaukkuhäslinki oli kyllä hyvää tuuria, meitä tuli 17 vaihtaria samoilla lennoilla ja mä olin ainoo jonka tavarat ei tullu perille :D Mun matkalaukku jäi Sydneyyn kun sen olis pitäny tulla Aucklandiin asti, joten sain sen pari päivää myöhässä. En kyl osaa kuvailla näitten enkkua, se ei oo samanlaista kun aussienglanti mut vähän jotenkin sinnepäin :D Suht helppoo ymmärtää, ainakin useimpien puhetta. Nukuin koneessa nii vähän ku katoin koko aika leffoja.
JA mä oon käyttäny Helsinki-paitaa joka yö, se on mulla yöpaitana :D

Koulussa on tähän asti ainakin ollu kivaa ja kavereita on saanu aika helposti. Mun koulussa on varmaan yli 30 ulkomaista oppilasta, meitä uusia on 19 ja vanhoja PALJON, en tiiä montako. Mä joudun pitämään koulupukua, joka on kyllä epämukava :D Pistän siitä kuvia joskus kun kerkiän.

Ens viikolla on koeviikko, mut mä tulin tänne kesken jakson, niin en joudu tekemään kokeita. Maanantai vapaa ja sen jälkeen jotain erityisohjelmaa, mennään Palmerstoniin (joka on vähän isompi kaupunki tossa suht lähellä) ja jotain muuta.

Tänään olin Giadan synttäreillä ja huomenna aion nukkua pitkästä aikaa oikeen kunnolla pitkään. Meillä on pihassa poreamme (sanoin joskus et se on uima-allas, mut se on siis poreamme) ja kävin siellä kylvyssä viime viikolla, oli kyl kivaa :D

Miten siellä Suomessa?

6 kommenttia:

  1. kivat! poreamme pihas iha perus.. :DD t carita

    VastaaPoista
  2. heips! Osuimme melkein reaaliajassa sun blogiin. Koska teillä vaihtuu jakso? Teetkö siinä kokeita? Kiitos kirjeestä & valokuvista, tulivat perille, vihdoin. Maailman toinen puoli on kaukana... kävimme aamulla iskän kanssa pyäräilemässä n. 25 km merenrannassa, ihan tyyni meri. Onko sun huone pysynyt siistinä? Joko sun arki siellä sujuu tutulla tavalla, vai tuleeko vielä uusia juttuja vastaan? Terkuin äiti

    VastaaPoista
  3. moi! kiva ku oot tutustunut uusiin ihmisiin jo näin nopeasti :). ei täällä suomessa mitään ihmeellistä, vietetään viimeistä lomapäivää... huomenna ruotsin uusinta, saa nähdä "löydänkö" oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.. ;). millanen se koulupuku on? kavereilla jotka asui joskus toisella puolella maapalloa, niiden koulupuvut oli semmoset lyhyet hameet ja kauluspaidat. kauhee, ku uusiin kirjoihin menee kauheesti rahaa, pitääkö siellä muute ostaa ite kirjat? ja miten kouluruokailu on järjestetty? syötte varmaan omia eväitä? :D

    VastaaPoista
  4. hey'a!

    kivaa ku taas kirjotit :) oltiin su vilmalla porukalla ja aattelin just et erika ois varmaa halunnu kananmunaa sen pizzaan. Millast ruokaa siel on? Ainaki kerroit jo et syötte paljon kasviksii, ku heil on suuret apajat omasta takaa. Ai hyvähyvä toi puhejuttu. Voi vitsi ois kiva kuulla, pitää ehk ettii jos youtubes on jotai hahaha :D Jee kamui! Uu synttärit. Millast menoo siel oli? Onks sun kamut kovii bilettää?

    JEE onnee pääsit sit helpol ja viel jonnekki kaupunkii. Uu shoppaa varmaa! Meil oli just tänää eka päivä, ei paha kyl jee vaa 10-11.15! Ihan turha kylläki, paitsi tietty ku näki tuttuja =)

    Have fun! <3
    Meeri

    VastaaPoista
  5. Voi eeei toi matkalaukkujuttu, mullekki ihan varmana kävis noin jos lähtisin johonki vaihtoon :) Mut onneks sait sen melko nopeesti takas.
    No hyvä, mä ehin jo luulla et jätit sen ihanan Helsinki-paidan Suomeen. Se on oikein kiva kuulla et pidät sitä joka päivä ! ♥
    Heeei vähän kiva, mä oon aina halunnu kokeilla pitää koulupukuu, se olis just siistii ! Oottelen innolla kuvii siitä haluun nähä millanen se on :)
    Poreamme jooooo. Uiskentele siel sitte sydämes kyllyydestä, I'm so jealous !

    Voi kauheeta, oltiin tänään Vilman kaa ro-tunnilla etkä sä ollu siellä. Meil oli aika orpo olo ilman sua, voi raasuja me vaan raadetaan täällä hiki hatussa :(

    Mut pidä kivaa siel edelleen ! ♥
    Anniina

    VastaaPoista
  6. Erikaaa! sait vihdoin laitettuu tänne jotai tekstii :D ah no tietty se oli sit sun laukku joka jumittu matkalle :P Jos et oo viel kokeillu surffaamist nii haluun et kokeilet sitä ja sit opetat meilleki ;)

    Ja hei kerro jotai sun kavereist! Jonku tyypin syndet oli jo mut ei oo mitää tietoo kenestkää :D Ja millast koulu muuten on, onks siel luokat ja hyvä luokkahenki jtnt? Ihania maikkoja? Joo pic or didn't happen, todistusaineistoa koulupuvusta haha! No mut hyvä et oot saanu kavereit helposti sielt ja shoppaile paljon kaupungis ja kerro multa terveisiä kaikille ja terkkuja sulle kans ja kirjottele taas tänne<3 :)
    -Marlena

    VastaaPoista