lauantai 18. joulukuuta 2010

South Island Trip

Kävin eteläsaarella 2 viikon reissulla marraskuun lopussa, pistän jotain kuvia sieltä tänne. Otin 600 kuvaa reissulla haha.Meitä oli 30 vaihtaria, 2 suomalaista, 1 japanilainen, 1 ruotsalainen ja kaikki muut saksalaisia :D Mentiin kolmella pikkubussilla ja ajeltiin ympäri eteläsaarta. Oli kyl hieno reissu, tykkäsin :)

Eteläsaari, lautalta kuvattuna.


Kaikki vaihtarit


Hylje :)


Eteläsaarta auton ikkunasta.


Sinisorsa Wanakassa. Wanakassa oli tosi kivoja kauppoja, mut ne kaikki oli niin kalliita ettei ollu varaa ostaa mitään :D



Heini, mä ja Karen Minus 5 barissa. Se oli sellanen baari, joka oli tehty jäästä, samanlainen kun Kemin lumilinna paits sisällä. Vähän ku jäähalli :D


Tein laskuvarjohypyn ! Se oli ihan älyttömän hienoo, tykkäsin :)


Moeraki Boulders, mä ja Annie. Ne oli tollasia isoja pyöreitä kiviä ranta täynnä, mut kukaan ei oikeen tienny minkä takia ne on pyöreitä.


Käytiin parin tunnin risteilyllä Milford Soundissa. Heini, mä ja Karen.


Meidän pikkubussi, taustalla näkyy Mt Cook, jossa oltiin yks yö.

Kävin uimassa delfiinien kanssa :) Herättiin aamulla neljältä ja mentiin merelle ja snorkkeloitiin siellä, ja delfiinit tuli ihan älyttömän lähelle, varmaan puolen metrin päähän. Se oli kyl kivaa :)




Ja kiitti noista kommenteista :) Oon juu pistäny reseptejä ylös (ja annoin äitille kokkikirjan joululahjaks, nii et lainailen sitä sit ku tuun takas suomeen :D). Ja täällä on iha sikahyviä karkkeja ja Levinissä on lakritsitehdas, eli saan halpaa lakua haha. Joulu oli 25. päivä, kirjottelen siitä jotain joskus ku kerkiän eli sit joskus helmikuun lopussa :D no ei, yritän oikeesti kirjottaa tässä lähiaikoina.

Ja en oo syony pallokalaa missään vielä ainakaa :D

Terkkuja sinne :)


4 kommenttia:

  1. Kiitti kivoista kuvista! Miten te vietitte joulua? Onko sielläkin joulupukki ja saitko kivoja lahjoja? :) Meillä on tääl ihan sairaasti lunta :D. Entäs uusi vuosi? Räjäyttelettekö raketteja myös? Millanen ilmasto siel on? Ja onko teillä nyt niiku kesäloma vai..? :)

    VastaaPoista
  2. heips!!!

    Ihania kuvia! Tuntuu epäuskoiselta katsella niitä, kun täällä
    on lunta ja pakkasta. Tosi upeat maisemat! Kateeksi käy...
    Jään odottamaan joulutarinaasi ja vuoden vaihtumista.
    Sidneyssä oli ollut kuulemma maailman paras ilotulitus uutena
    vuotena (radiossa sanottiin), siis teidän naapurissa...
    Onnellista Uutta Vuotta ja kivoja elämyksiä jatkoonkin!
    Tv äiti

    VastaaPoista
  3. Moro Erika! :D
    Teikähän on sairaan ruskee! Just makeet, mäki haluisin tehä noit kaikkii. Hahaha eipä uskois et siellä päin maailmaa on hyvät namut :) Suomi on nii pro mässymaa nääs =) Kerros nyt viel monesko päivä oot tulossa. Hahaha voit sit tulla kyyläilee koululle jos ilkeet. Onks tiedossa jotai uusii retkii/tapahtumii? Kaikkee hyvää<3
    Meeri

    VastaaPoista
  4. Heii milloin tuut takas koti-Suomeen?? Sua kaivataan jo täällä ja ranskan kirjat on oottanut sua jo pienen tovin :).

    VastaaPoista